Events and giftcard

Events

Dickens har to sjarmerende “stuer” som brukes til selskap med kapasitet opp til 30 personer. Her har vi hatt både julebord, bryllup og andre store dager, så det er bare fantasien som setter grenser. Er dere ute etter noe spesielt, ta kontakt! Ring oss for bestilling og informasjon om selskap på telefon: 55 36 31 30, eller send forespørsel på e-post til: booking@dickensbergen.no. Vi ser frem til å ha dere som gjester hos oss.

Spesielle anledninger

Dickens restaurant have to charming “living rooms” for events. These are suitable for parties of up to around 30 persons. This is perfect for that special event like christmas parties, weddings and other celebrations. For reservations please call us at +47 55 36 31 30 or send us a booking request to our e-mail: booking@dickensbergen.no. We are looking forward to serve you.

__

Gavekort fra Dickens restaurant

Hva med å overraske med et gavekort på en hyggelig aften hos oss på Dickens? Vi skal gjøre alt vi kan for at gaven faller i smak og at opplevelsen blir noe en husker. For spørsmål eller informasjon, ring oss på 55 36 31 30

gavekort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *